Kwaliteit

Al onze beelden voldoen aan de hoogste industrie-standaarden. Art Of Antwerp verzekert fotoprints van museumkwaliteit. 

Fine-Art papier

Fine art Baryta is een hoogglanzend, hoogwit fotopapier. Dat door toevoeging van Bariumsulfaat aan de coating zeer sterk doet denken aan het Barietpapier uit het analoge tijdperk. Door de unieke coating in combinatie met het speciaal ontwikkelde basismaterial, is dit product bij uitstek geschikt voor het afdrukken van zwart/wit beelden. Maar ook kleurafdrukken geven uitstekende resultaten.

Door de zeer gladde coating van de FineArt Baryta , zijn zwart/wit prints diep zwart, met zeer veel grijstinten en van een ongelofelijke scherpte. Kleurafdrukken onderscheiden zich in scherpte, rijk verzadigde kleuren, hoge detaillering en zeer vloeiende kleurovergangen.

Dibond

Al onze werken worden gemonteerd op een dibond plaat. Deze panelen zorgen voor een stevige ondergrond en kunnen derhalve "zwevend" tegen de wand worden geplaatst voor een zeer exclusieve uitstraling. 

Foto gemonteerd op dibond

Aluminium ophangprofiel

Aan de achterzijde van onze beelden wordt een aluminium ophangprofiel gemonteerd zodat het gemakkelijk kan worden opgehangen aan een drager op de muur. 

Voor meer informatie over onze prints, kan je eens kijken naar onze veelgestelde vragen of kan je ons contacteren via matthieu@walkermilton.com.